Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان با بیان اینکه تعطیل کردن و اعمال محدودیت‌های مقابله با کرونا برای این است که افراد در خانه بمانند، گفت: در این مدت تعدادی از کارمندان و کارکنان در تماس‌هایی که داشتند، پیگیر بودند و اعلام می کردند که چه زمانی ادارات و دیگر بخش ها، تعطیل می‌شوند تا برای رفتن به مسافرت یا مهمانی برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون همتی شب گذشته(۱۴ تیرماه) در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در استان هرمزگان، افزود: تعطیل کردن و اعمال محدودیت‌های مقابله با کرونا برای این است که افراد در خانه بمانند اما در این مدت تعدادی از کارمندان و کارکنان در تماس‌هایی که داشتند، پیگیر بودند و اعلام می کردند که چه زمانی ادارات و دیگر بخش ها، تعطیل می‌شوند تا برای رفتن به مسافرت یا مهمانی برنامه ریزی کنند.

وی با بیان اینکه باید بدانیم که تعطیلی برای رفتن به سفر و مهمانی نیست، بلکه برای ماندن در خانه و جلوگیری از انتقال بیماری کرونا است، خاطرنشان کرد: عصرها و شب‌ها بعد از ساعات اداری که ادارات تعطیل است، کارمندان در سطح شهرها، ساحل و بازار حضور نداشته باشند و در خانه بمانند.

همتی ادامه داد: همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه که ادارات کاملا تعطیل است، دلیلی ندارد که کارمندان از خانه بیرون بیایند و لازم است جهت جلوگیری از گسترش بیماری در خانه بمانند تا خیابان ها، بازارها و ساحل خلوت باشد و شاهد کاهش حجم تردد در سطح شهرهای استان باشیم.

وی اضافه کرد: برگزاری مراسم های عروسی و عزا، در سراسر استان هرمزگان مطلقا ممنوع است و فرمانداری ها، بخشداری ها، دهیاری ها و نیروی انتظامی در صورت مشاهده باید مداخله لازم را انجام و برای برخورد با متخلفین در دستگاه قضایی پرونده تشکیل شود تا برخورد قانونی صورت گیرد.

عالی ترین مقام دولت در استان هرمزگان با بیان اینکه نیروی انتظامی برای برخورد با متخلفین تمام توان خود را بسیج کند، اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با کرونا در استان، مردم در هر جا ضعف و تخلفی در رعایت پروتکل ها مشاهده کردند به نهادهای مسئول اطلاع دهند، تا برخورد قانونی انجام شود.

وی ادامه داد: برای ضمانت اجرایی محدودیت‌های در نظر گرفته شده برای مقابله با کرونا در استان، گروه‌های بازرسی به صورت گسترده نظارت بر بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی، اصناف، پاساژها، بازارها، بانک ها، دفاتر خدمات عمومی، ادارات و سایر محل‌های مراجعه مردم را انجام می دهند و در صورت مشاهده تخلف در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، حتماً برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

همتی تصریح کرد: با توجه به اجباری شدن استفاده از ماسک در همه اماکن عمومی و محل های فعالیت مشاغل مختلف، در بازارها، پاساژها و واحدهای صنفی، فروشنده و مشتری باید حتما از ماسک استفاده کنند و در صورت مشاهده عدم استفاده از ماسک، با مالکان واحد صنفی و مسئولان بازار و پاساژ متخلف برخورد می‌شود و ضمن جریمه، این اماکن توسط بازرسان و تعزیرات حکومتی پلمپ خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: فرمانداران در شهرستان‌ها نظارت جدی بر بانک ها، مراکز خرید، پاساژها، بازارها، انواع صنوف، اماکن پرخطر و به ویژه دفاتر پیشخوان دولت، جهت رعایت پروتکل ها و استفاده از ماسک داشته باشند و نیروی انتظامی نیز با مداخله به موقع با متخلفان برخورد کند.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی و بانک ها نیز مکلف هستند، اگر ارباب رجوع ماسک نداشت در اختیار آنان قرار دهد، افزود: ورود و فعالیت کارکنان در ادارات بدون ماسک ممنوع است و مدیران دستگاه ها به کارکنان در این خصوص تاکید کنند و بازرسان و فرمانداران با متخلفان برخورد جدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه اجساد متوفیان ناشی از بیماری کرونا به هیچ عنوان نباید برای انجام فرآیند تدفین به خانواده ها واگذار شود و دستگاه های متولی وظیفه دارند این امورات را به نحو احسن انجام دهند، اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و شهرداری موظف هستند، تمامی پروتکل‌های مربوط به انتقال، غسل و تدفین اجساد متوفیان ناشی از بیماری کرونا را دقیقا از بیمارستان تا آرامستان انجام دهند و در این زمینه خانواده های جان باختگان نباید دغدغه داشته باشند و دستگاه‌های مسئول مکلف به اجرای کامل این فرآیند هستند.

همتی با اشاره به اینکه ارائه خدمات الکترونیکی و غیرحضوری در ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان تقویت شود و افزایش یابد، عنوان کرد: دستگاه ها وظیفه دارند زیرساخت‌های لازم را برای خدمات رسانی مناسب الکترونیکی فراهم کنند.

وی در پایان گفت: مدیران برنامه ریزی کنند تا کارکنان به صورت مناسب دور کاری انجام داده و خدمات رسانی به مردم نیز متوقف نشود و تمامی خدمات در صورت امکان به صورت غیر حضوری و بدون مراجعه مردم به ادارات باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی کروناویروس مقابله با کرونا خانه بمانند استان هرمزگان بیماری کرونا دستگاه ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود

ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان خبر داد. 

حمیدرضا کریمی در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه های غیرمجاز در استان، اظهارکرد: باتوجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آبهای زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت های آب بر باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه ای باید تلاش های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع  از اقدامات شرکت آب منطقه ای در این حوزه است. 

وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان ها صورت گیرد. 

به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه هایی خواهد بود که احتمال برداشت های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است. 

کریمی در ادامه اشاره ای هم به اجرای طرح کاداستر(حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستانها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز  نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس 
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در بمباران شدید نوار غزه