Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@17:43:47 GMT

تغییر اولویت؛ نه تعطیل مشارکت

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۲۱۶۳

نگاه مردم به سیاست درجوامع مختلف، متفاوت است؛ لذا به لحاظ سیاست‌گذاری‌ها تفاوت‌های زیادی را بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه شاهد هستیم.

اخبار سیاسی - شرکت در انتخابات نیز یکی از راه‌های مشارکت سیاسی است که نقش مردم را در تعیین سیاست گذار و کیفیت اثرگذاری او تعیین می‌کند.

در عین حال عکس این قضیه نیز صادق است؛ یعنی گاهی در جامعه‌ای شاهد این هستیم که مردم برای تأثیر گذاری در سیاست‌های کشور، در یک تصمیم عمومی از شرکت در انتخابات سر باز می زنند؛ اما وقتی مردم در یک انتخابات مشارکت حداکثری دارند بدان معناست که از سیاست‌های کلی در کشور خود آگاه هستند و با شناخت از اولویت‌ها به نامزد مورد نظر خود رأی می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل توجه این است که اگر در ادامه راه، داوطلب پیروز انتخابات، از وعده‌های خود دوری و برخلاف گفته‌های انتخاباتی خود رفتار کند؛ باز نباید اصل مشارکت را زیر سوال برد یا از حضور حداکثری در انتخابات بعدی امتناع کرد؛ چرا که نمی‌توان اشتباه یک فرد را به پای دیگران هم نوشت و مردم با تجدید نظر در اولویت‌بندی‌ها می‌توانند با حضور حداکثری در انتخابات بعدی نقش تعیین‌ کننده در سیاست‌های موجود را داشته باشند.

باید توجه داشت که در ضرورت اصل وجود انتخابات در تمام دنیا شکی نیست و در حال حاضر بیشتر جوامع دریافته‌اند که با حضور در انتخابات، نقش مهمی در آینده کشور خود خواند داشت.

کشور ما نیز در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار دارد و به تجربه ثابت شده که در روزهای منتهی به انتخابات، کشور دچار التهاب سیاسی و جناحی می‌شود و در این میان است که برخی افراد یا تئوریسین‌های جناح‌های مختلف، درباره حضور یا عدم حضور مردم در انتخابات اظهار نظر می‌کنند. در این بین، رسانه‌های بیگانه نیز بیکار ننشسته و با تبلیغات علیه نظام سعی در ممانعت از حضور حداکثری مردم دارند؛ چرا که در سابقه 40 سالۀ بعد از انقلاب، همواره حضور حماسی و حداکثری مردم در انتخابات، دست دشمن را از اِعمال سیاست‌های خبیثانه‌اش در کشور کوتاه نگه داشته است.

بنابراین، نکتۀ مهم در انتخابات، "اولویت‌بندی‌ها" است که در این میان، رسانه‌ها می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند. مردم با شناخت نامزدها و اولویت‌بندی صحیح منویات سیاسی و خواسته‌های خود، می‌توانند با حضور حداکثری، نقش مهمی در تعیین آینده خود داشته باشند و نباید از این اصل غافل شوند که عدم مشارکت در انتخابات، بیش و پیش از اثرگذاری بر سیاستمداران نامطلوب؛ باعث تضییع و تخریب منافع مردم خواهد شد.

 

رضا تقی‌پور

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انتخابات انتخابات مجلس انقلاب جامعه حضور در انتخابات شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه بجنورد گفت: مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند.

حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته با اشاره به روز کار و کارگر اظهار کرد: امروز کار کردن در جامعه ما چند ویژگی دارد که در وهله نخست اصل کار، عبادت است.کار کردن اگر برای کسب درآمد حلال باشد، مجاهدت در راه خداوند محسوب می‌شود.

حجت الاسلام نوری با بیان اینکه کشور هم اکنون در جنگ اقتصادی به سر می‌برد، ادامه داد: دشمنان تحریم‌های اقتصادی مختلفی را علیه کشور اعمال کرده تا مسئولان و مردم‌ را تحت فشار قرار دهد تا به اهداف خود برسند. بنابراین امروز انجام هر کار اقتصادی که تولید و رفع نیازها و بی‌نیازی به بیگانگان را به دنبال  دارد، مجاهدت و جنگ علیه دشمنان است.

وی بیان کرد: افرادی که در حوزه تولید، کار می‌کنند سربازان نظام‌ جمهوری اسلامی ایران هستند.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه در همین راستا شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، تاکید کرد: باید بسترهای لازم برای مشارکت مردم در حوزه تولید توسط مسئولان فراهم  و تعاونی‌های تولید تشکیل و تقویت شود.

وی در ادامه به روز معلم نیز اشاره کرد و گفت: معلم‌ها در تدریس و تعلم باید اخلاص داشته باشند و دانش‌آموز مورد توجه آن‌ها قرار گیرد و اصل کار را بر تربیت دانش آموزان قرار دهند.

امام جمعه بجنورد گفت: اگر دانش‌آموزی روسری خود را بعد از پایان ساعت مدرسه و به هنگام خروج از مدرسه از سر گذاشت، آن معلم‌ بداند که برای تربیت این‌ دانش آموز کاری نکرده است.

وی تصریح کرد: تربیت دانش آموزان توسط معلم‌ها به گونه‌ای باشد که وقتی این دانش آموز استاندار، فرماندار و ... شد آن تربیت در روح و جان آن فرد باشد. تربیتی که فقط تا در مدرسه باشد، ارزشی ندارد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • نراقی: فردا دانشجویان ایران در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکا و اروپا تجمع می‌کنند
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند